Career

Vill du jobba i ett svenskt miljöteknikbolag? Impact Coatings i Linköping erbjuder klimatsmart PVD-ytbeläggningsteknik och vi har världen som marknad. Vi är ett tvärfunktionellt team med spännande år framför oss. Hos oss ges du stora möjligheter att påverka, att få ansvar och att utvecklas.

Världens stora fordonstillverkare kommer till Impact Coatings för beläggningar till bränsleceller för elektrifiering med vätgas. Vi jobbar även med miljövänlig metallisering för fordonskomponenter och med dekorativ beläggningsteknik för glasögon, klockor och andra kvalitetsprodukter.

Till vår teknikutveckling och produktion av beläggningsmaskiner och beläggningstjänster behöver vi kontinuerligt fylla på med medarbetare, t ex duktiga och allsidiga tekniker och ingenjörer.

Just nu söker vi en Teamledare/Maskinoperatör!

Som maskinoperatör och teamledare kommer du att ingå i vårt Coating Services team, där vi idag är 4 personer. Du kan läsa mer om vad vi gör här: http://www.impactcoatings.com/coating-services/

Vi sätter stort värde på viljan att samarbeta. Arbetet kräver att du har god planeringsförmåga och tycker om att arbeta mot deadlines. Du skall kontinuerligt arbeta med uppställda mål, tidplaner, uppmätta resultat beträffande löpande prestanda, förekomst av brister och fel, kostnader och produktionsutfall.

Läs hela annonsen och om hur du ansöker här.