Den här veckan är jag på den stora bränslecellskonferensen Fuel Cell Seminar & Energy Exposition i Long Beach i Kalifornien. Fuel Cell Seminar räknas som USAs viktigaste konferens och utställning för bränslecellsindustri. Konferensen har lång historia och har arrangerats i över 40 år.

Den händer mycket inom bränslecellsområdet i USA och det är viktigt för oss att vara med här. Veckans höjdpunkt kommer på torsdag då jag ska hålla en presentation inför en förhoppningsvis stor och engagerad publik.

Vår presentation har titeln “Maximize fuel cell performance by reducing electrical contact resistance between coated bipolar plates and gas diffusion layers”. Som framgår av titeln kommer vi att presentera vår världsledande teknologi för beläggning av bränslecellsplattor. Bland annat kommer vi att berätta att våra beläggningar är minst lika effektiva som guld.

Henrik Ljungcrantz, VD Impact Coatings